В Святогорске в лесу изъяли гранату

В Святогорске в лесу изъяли гранату

Сообщает ГСЧС

До Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що на околицях м. Святогірська в лісовому масиві, на відстані 1 км від населеного пункту, під час прогулянки в лісі чоловік натрапив на вибухонебезпечний предмет та одразу повідомив про небезпечну знахідку.

Фахівці піротехнічного відділення частини піротехнічних робіт та гуманітарного розмінування Аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного управління ДСНС України у Донецькій області одразу вирушили на місце події. Піротехніки ДСНС здійснили обстеження території. За результатом проведених заходів було обстежено 0,01 га території та виявлено гранату Ф-1 часів Другої світової війни, яку було вилучено для подальшого знищення встановленим способом.

Шановні громадяни, пам'ятайте! Якщо ви виявили підозрілий предмет, в жодному разі не торкайтеся його. Негайно відійдіть на безпечну відстань та попередьте про небезпеку оточуючих, а також повідомте Службу порятунку за номером «101» або Національну поліцію за номером «102».

ГУ ДСНС України у Донецькій області