Полицейские разыскали 13-летнюю девочку

После ссоры с родителями девочка ушла из дома

13 – річна дівчина близько восьмої вечора пішла з дому і до ранку не повернулася – про це розповіла поліцейським мати зниклої дитини. Пошуки неповнолітньої тривали близько доби.

19 червня близько 9.00 в поліцію Слов'янська звернулась жителька селища Майдан, яка заявила про зникнення доньки. Дівчина 2008 року народження після сварки з батьками о 20.00 пішла з дому та не повернулася.

На пошуки неповнолітньої були орієнтовані всі піші патрулі та автомобільні наряди поліції. Поліцейські опитали знайомих й переконались, що ночувати того вечора вона ні у кого не залишилася.

Правоохоронці проводили подвірний обхід, перевірили закинуті будівлі, лісосмуги, шукали дитину і в найближчих селах. Сьогодні вранці поліцейські офіцери Черкаської громади знайшли дівчину у її знайомого.

Відносно неповнолітньої протиправних дій скоєно не було.

З родиною поліцейські проводять профілактичну роботу. Батьки дитини притягуються до відповідальності за ч.1 ст. 184 КупАП «Неналежне виконання батьками або особами, що їх заміняють, обов'язків щодо виховання дітей».

Правоохоронці закликають батьків бути уважнішими до дітей, а молодь – не робити необдуманих вчинків та бути відповідальними.

Якщо зникла дитина, негайно телефонуйте на лінію «102». Самостійні пошуки, як правило, не призводять до результатів, а дитина може потрапити у біду.

Краматорське районне управління поліції

Донецької області