Как работают медучреждения в Славянске

Как работают медучреждения в Славянске

Официально

Слов'янська ВЦА повідомляє

Як працюють заклади охорони здоров’я у Слов’янську

Міська клінічна лікарня працює цілодобово. Лікарня надає ургентну невідкладну медичну допомогу за хірургічним, травматологічним, урологічним, кардіологічним, ЛОР, інфекційним профілями, у тому числі пораненим. Консультативна поліклініка працює з 8:00 до 14:00 (окуліст, хірург, ЛОР, онколог, невропатолог, УЗД, травматолог). Проводиться дитячий прийом травматолога.

Пологовий будинок працює в штатному режимі.

Жіноча консультація працює з 9:00 до 13:00.

Працює госпіталь для ковідних хворих на базі інфекційного відділення для дорослих. Наразі на ліжках госпіталю перебувають 15 хворих, з них 5 евакуйованих з інших міст.

Міська лікарня №1 працює цілодобово. Надає допомогу пацієнтам терапевтичного профілю. Крім того, у відділенні лікарні перебувають особи, евакуйовані з інших міст. Наразі перебувають 17 хворих, в тому числі 6 евакуйованих.

Консультативна поліклініка працює з 8:00 до 12:00. Приймають наступні спеціалісти: ЛОР, невропатолог, терапевт, окуліст. В консультативній поліклініці на залізничному вокзалі працюють терапевт, хірург, невропатолог, ендокринолог.

Центр первинної медико-санітарної допомоги: працюють всі амбулаторії з 9:00 до 15:00, в суботу до 12:00. Сімейні лікарі виписують пільгові рецепти та за програмою «Доступні ліки».

Проводиться знеболювання онкохворих. Для отримання знеболювальної терапії звертатись до сімейного лікаря.

Хворим, що потребують інсулінотерапії, виписуються рецепти лікарями-ендокринологами в міській клінічній лікарні та консультативній поліклініці № 2 (на залізничному вокзалі) міської лікарні №1. Препарати інсуліну можна отримати в аптеках по вул. Комяхова, 51, аптека на території міської клінічної лікарні, аптека «ГРАНДФАРМ» навпроти «Славного міста» по вул. Банківській.

Діти, хворі на цукровий діабет, інсуліном забезпечені.

Стоматологічна поліклініка працює з 8:00 до 13:00. Медичну допомогу надають лікарі-хірурги, терапевти, дитячі стоматологи. Надаються послуги терапевтичного та хірургічного профілів, дитячі пульпіти, особам пільгових категорій за рахунок місцевого бюджету.

Протягом минулого тижня лікувальні заклади отримали гуманітарну допомогу: продукти харчування, медичні вироби (респіратори, медичні комбінезони, рукавички тощо), диспенсери, миючі засоби, антисептики.

Наразі вирішується питання укладання договорів на отримання лікарських засобів.