Донбаський державний педагогічний університет продовжує роботу у Дніпрі

Донбаський державний педагогічний університет продовжує роботу у Дніпрі

Для надання допомоги вступникам 2022 року в Донбаському державному педагогічному університеті створено Консультаційний центр

Заступник голови облдержадміністрації Юлія Костюніна з робочим візитом відвідала два тимчасово переміщених до м. Дніпро заклади освіти: Донбаський державний педагогічний університет та відокремлений структурний підрозділ Горлівського інституту іноземних мов.

З середини квітня 2022 року адміністрація і структурні підрозділи університету забезпечують організацію освітнього процесу на базі Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара. 

Університет продовжує функціонувати за всіма напрямами діяльності. До Дніпра переїхали близько 90 науково-педагогічних працівників на чолі з ректором, допоміжний персонал, працівники господарської частини, а також понад 100 студентів. 

Частково вивезено до Дніпра архів та навчально-методичне облаштування. 

Для надання допомоги вступникам 2022 року в Донбаському державному педагогічному університеті створено Консультаційний центр.

Заступниця голови облдержадміністрації поспілкувалася з персоналом та педагогічним колективом закладів освіти, ознайомилася з ходом вступної кампанії.

За матеріалами Департаменту освіти та науки облдержадміністрації