Укрпошта відновила роботу ще 3 відділень у Донецькій області

Загалом на деокупованих територіях Донбасу працюють 4 стаціонарні та 8 пересувних відділень, які покривають всі 40 звільнених сіл та міст Лиманської та Святогірської громад

АТ "Укрпошта" відновила роботу вже 4 стаціонарних відділень на звільнених від російських військ територіях Донецької області. Про це повідомляє прес-служба компанії.

На цей момент функціонують 2 відділення у Лимані (одне відкрилося ще наприкінці жовтня) та по одному – у Яровій та Святогірську.

Загалом на деокупованих територіях Донбасу працюють 4 стаціонарні відділення "Укрпошти" та 8 пересувних відділень. Із 40 звільнених ЗСУ сіл та міст Лиманської та Святогірської громад поштовий зв'язок покриває всі, зокрема завдяки роботі екіпажів пересувних відділень з інших точок базування.

"Нас багато критикували за запуск пересувних відділень на користь стаціонарних. Однак зараз виявилося, що завдяки пересувним ми можемо надавати послуги на деокупованих територіях, де більшість приміщень, зокрема наші стаціонарні відділення, зруйновано або сильно пошкоджено", – розповіли в "Укропошті".

У компанії додали, що на початок листопада в Донецькій області працюють 84 стаціонарні та 21 пересувне відділення поштового зв'язку.

Крім того, "Укрпошта" з початку наступного року планує автоматизувати свої пересувні відділення, щоб надавати населенню ще й банківські послуги.