Пригожин заявив про захоплення села біля дороги до Слов'янська. У Генштабі ЗСУ повідомили, що атаки відбиті

Бійці російської ПВК «Вагнер» захопили село Залізнянське Соледарської міської громади Бахмутського району. Про це заявив керівник ПВК Євген Пригожин

Джерело – Новини ДонбасуБійці російської ПВК «Вагнер» захопили село Залізнянське Соледарської міської громади Бахмутського району. Про це заявив керівник ПВК Євген Пригожин.

«При снарядному голоді та найважчих боях штурмові загони розширюють оточення Бахмута. Сьогодні вранці було взято населений пункт Залізнянське — штурмовими загонами ПВК "Вагнер"», — запевняє Пригожин.

У Генштабі ЗСУ не підтверджують інформацію про просування «вагнерівців». У ранковому зведенні йдеться, що у Бахмутському напрямі противник не залишає спроб захопити Бахмут, де точаться постійні позиційні бої. Водночас українські військові відбили атаки в районах Ягідного, Хромового та Оріхово-Василівки.

Село Залізнянське знаходиться на північ від Бахмуту. Поруч із ним проходить траса на Слов'янськ. Населення за переписом 2001 року становить дві особи. Оріхово-Василівка, де ЗСУ відбили атаку, — це найближчий населений пункт, він розташований на захід від Залізнянського.