Сьогодні у Святогірську відбувся патріотичний захід - ФОТО

Перша акція у деокупованому Святогірську

Джерело фотографій – Сергій ГорбатенкоАрхітектор Святогірської міської військової адміністрації Олена Іванова на своїй сторінці у Фейсбук повідомила, як сьогодні у Святогірську проводили патріотичний захід:

– Сьогодні, в День Пам'яті, Музей Спротиву Українського Донбасу окупаційним режимам разом з Національним військово-історичним музеєм України і Труханівська Січ – Коло.медіа організували першу після деокупації Святогірська виставку, яку п'ять років тому подарував музею у Дружківці Український інститут національної пам'яті.

Поліція Охорони Донеччини вивезла з міста, яке сьогодні під практично постійними обстрілами, цю виставку і ми вирішили, що вона має працювати.

Сучасна війна – це перш за все війна світоглядів. Ми воюємо не тільки за себе і власну Незалежність. Ми – рубіж світу, який живе майбутнім. Проти нас темрява, яка тягне нас в минуле. І про це потрібно говорити постійно.

За 25 км до фронту ми говоримо про причини і наслідки всіх війн, які рвали на частини нашу землю. Про створення запобіжників, які дійсно унеможливлюють цей жах в майбутньому. Заради тих, хто віддав своє життя, щоб ми перемогли.