Будут бонусы. Хотите пройти стажировку в Донецкой ОГА?

Не упустите свой шанс...

Ти – енергійна та амбітна людина вікомі від 18 до 35 років, ти, яка прагне самостійно творити історію власної країни, та має круті ідеї для змін та розвитку Донецького регіону?

Запрошуємо до участі в проекті " Посилення ролі молоді в управлінських процесах Донецького регіону".

Для того щоб пройти стажування в Донецькiй облдержадмiнiстрацii протягом червня 2019 р. необхідно:

1. Взяти участь в тренінгу «Влада і молодіжна громада» (реформування в Україні, особливостями децентралізації, механізмами роботи з владою): м. Покровськ – 11-12.05.2019 р. (дедлайн – 08.05.2019 р.)

2. Подай мотивацiне вiдео на конкурс відео-візитівок для відбору учасників для стажування в ОДА – з 13.04.2019 по 31.05.2019 р.

Бонуси: 

Зустрічі з чиновниками та депутатами Донеччини (травень-червень 2019 р.) у цікавому форматі: "Ранкова кава з чиновником" та "Ранкова кава з депутатом".

10 учасників тренінгів, за результатами конкурсу відео-візитівок мають можливість пройти стажування в департаментах Донецької обласної державної адміністрації (червень 2019 р., м. Краматорськ)

Також, протягом стажування в ОДА, для учасників-стажерів буде організовано екскурсію до Верховної Ради України; проведено тренінги з проектного менеджменту та особистісного розвитку.

Заключним етапом буде проведення круглого столу (липень 2019 р., м. Краматорськ) з представниками органів міського та обласного самоврядування, на якому наші молоді учасники матимуть змогу поділися власним баченням, презентувати власні проекти та програми розвитку Донецького регіону. 

Чекаємо на тебе!

У випадку виникнення питань, будь ласка, звертайтесь до команди координаторів проекту за телефоном:

095 85 19 359 (Шульга Тетяна) або написавши на пошту: [email protected].

Деталі ТУТ