Хто має бажання - відшукує нові можливості

У Слов’янському педагогічному ліцеї все частіше учителі проводять уроки online

Нові умови сьогодення, перш за все, позначилися на режимі роботи тисяч педагогів, що за час карантину активно набувають умінь працювати з учнями дистанційно; ця робота поширилася й на методичну роботу в колективах закладів загальної середньої освіти.

Слов’янському педагогічному ліцеї все частіше учителі проводять уроки online. Учні одноголосно зауважують, що живе спілкування, особистість учителя навчають краще за сотні презентацій і підручників.

А як же методична діяльність і фахова самоосвіта вчителів? Педагоги ліцею у нових вимогах часу відшукують нові можливості. Цікавим видом спільного професійного розвитку й взаємодії стали вебінари, які колектив відвідує всім складом. А нещодавно в закладі відбулася перша педагогічна рада в режимі online. Обговорювалися нагальні питання, пов’язані із закінченням навчального року, плануванням діяльності ліцею на майбутній, 2020-2021 н.р. Кожен учитель висловився, було прийнято нагальні й важливі для ефективного функціонування закладу рішення. Часу, як і під час очної педради, не вистачило, тож Zoom надав додатковий..

Тож іще раз підтверджено загальновідому істину: хто має бажання – відшукує нові можливості