Кто в Славянске стал "Молодым человеком года"

Победители конкурса

Слов'янська міська рада інформує

Двоє молодих жителів Слов’янська стали переможцями та лауреатами обласного конкурсу “Молода людина року-2020”. Його метою є відзначення та підтримка найбільш активних молодих людей за вагомий внесок у культурне, соціальне, студентське життя суспільства, стимулювання позитивних змін у молодіжному середовищі.

Переможцем у категорії “Молодий вчений року” стала кандидат педагогічних наук, старший викладач кафедри дошкільної освіти та соціальної роботи Донбаського державного педагогічного університету (ДДПУ) Сабіна Іванчук. Звання лауреату в номінації “Молодіжний працівник року” отримала кандидат педагогічних наук, керівник підрозділу моніторингу якості вищої освіти ДДПУ Тетяна Шулик.

Нагородження відбулося 25 серпня у приміщенні Слов’янської міської ради. Дипломи від управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання ДонОДА вручив міський голова Слов’янська Вадим Лях.

Також з нагоди Дня Незалежності України подяками Слов’янської міської ради відмітили керівника молодіжного центру “АртПростір” Happy Hub Олесю Бабушкіну, голову молодіжної ради при Слов’янській міській раді Дар’ю Ніколаєнко, спортсмена професійного бійцівського клубу “Тріада” Владислава Шульгу.

Зазначимо, Дар’ї Ніколаєнко було присуджено премію Кабінету міністрів України за впровадження творчих ідей у створенні робочих місць, освіти та працевлаштування соціально уразливих категорій населення. Владислав Шульга наказом Міністерства молоді та спорту отримав звання заслуженого майстра спорту України з комбат дзю-дзюцу.

“Ви — приклад для молоді, приклад для наслідування. Сподіваюся, шо й надалі ви будете працювати на благо Слов’янська та прославляти рідне місто, – сказав Вадим Лях.

Додамо, що всі переможці отримали від міського голови квіти та пам’ятні подарунки.