Лиманские полицейские нашли подростка, который поселился в заброшенном доме

Официально

Иллюстративное фото

Лиманські правоохоронці знайшли підлітка, що кілька днів мешкав у закинутому будинку

15-річний мешканець сусідньої області приїхав до сестри в смт Дробишеве, де опинився без нагляду та згодом зник. Поліцейські за декілька годин розшукали хлопця.

Вчора увечері до поліції Лиману надійшло повідомлення з смт Дробишеве про зникнення неповнолітнього. За словами заявника, п'ять днів тому пішов з дому та не повертався 15-річний брат його співмешканки, який приїхав з м. Рубіжне.

До розшуку негайно приступили співробітники ювенальної превенції та дільничні офіцери за допомогою слідчо-оперативних груп, що чергували на території обслуговування. У підлітка з собою не було телефону, тому правоохоронцям довелось об'їжджати всі міста, де він міг знаходитись.

Вже близько півночі поліцейські знайшли хлопця – виявилось, що весь цей час він мешкав у закинутому будинку на території селища. Його доставили додому та провели профілактичну роботу.

Поліція нагадує батькам та опікунам неповнолітніх: не зволікайте з повідомленнями про зникнення дітей! Самостійні пошуки можуть бути марними та відберуть цінний час, за який вони можуть бути знайдені та убережені від біди.