Полиция Донецкой области начинает расследование ДТП, в которых пострадали 10 людей

Полиция Донецкой области начинает расследование ДТП, в которых пострадали 10 людей

ФОТО

Упродовж доби в регіоні зафіксовано 6 ДТП з постраждалими. Так, у Краматорську зіткнулися три автівки, а в Костянтинівці вантажний мікроавтобус врізався в автобус з пасажирами. За всіма фактами розпочато досудові розслідування. Поліцейські закликають бути обережними і дотримуватися правил дорожньої безпеки під час складних погодних умов.

Найчастішими причинами аварій стали порушення правил проїзду перехресть та правил маневрування. Поліція встановлює обставини автопригод.

Вчора у Костянтинівці в районі зупинки громадського транспорту водій автомобіля Iveco не впоравшись з керуванням, скоїв зіткнення з пасажирським автобусом «ПАЗ». Чотири жінки – к автобусу отримали тілесні ушкодження. Потерпілим надано медичну допомогу.

В Маріуполі слідчі розслідують дві ДТП, у яких постраждали пішоходи – чоловік та жінка, 42 років. Обидві людини переходили дорогу на регульованому пішохідному переході. Вони були доставлені в лікарню.

У Лиманському районі автомобіль врізався у дерево. За кермом перебувала 22-річна жителька Луганщини. Внаслідок аварії тілесні ушкодження отримали двоє пасажирів транспортного засобу.

На перехресті вулиць в м. Білозерському водій автомобіля ВАЗ 2106 не надав перевагу в русі іншій автівці. В результаті сталося зіткнення та наїзд на пішохода. Постраждалий 62-річний чоловік госпіталізований з чисельними травмами.

Вже сьогодні зранку у Краматорську з цієї ж причини зіткнулися автомобілі Dacia Logan, Chevrolet Lacetti та Lanos. Постраждала пасажирка Chevrolet.

За усіма фактами відкрито кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами».