Славянск, школа №11. Когда начнется обучение?

Славянск, школа №11. Когда начнется обучение?

Есть проблема?

Слов'янська міська рада інформує

Очне навчання у слов’янській ЗОШ №11 розпочнеться 25 січня, як і в інших школах міста. Про це на брифінгу 22 січня розповів начальник міського відділу освіти Ігор Рубльовський.

Він повідомив, що напередодні в навчальному закладі відбулися батьківські збори, де батькам докладно роз’яснили ситуацію.

Школа №11 — єдина у Слов’янську, для опалення якої потрібен газ. Через підвищення ціни постачальники відмовилися пролонгувати договір, і прийшлося оголошувати нові торги.

Оскільки їхнє проведення потребує часу, вже сьогодні у місті збереться комісія із запобігання надзвичайним ситуаціям. За її протоколом міський відділ освіти зможе звернутися до “постачальника останньої надії” та закупити газ за спрощеною процедурою.

“Наразі у нас є запаси газу, які дадуть змогу протриматися, поки не підуть поставки від “постачальника останньої надії”. Далі ми встигнемо провести тендер. Тому ситуація не є надзвичайною та не вийшла з-під контролю”, – наголосив Ігор Рубльовський.

Заступник міського голови Юрій Підлісний у свою чергу додав, що ситуація не є унікальною. Такого роду затримки виникають час від часу, коли відбувається зростання ціни на енергоносії.

Він також розвіяв чутки про те, що ЗОШ №11 може припинити роботу.

“Місто потребує цієї школи. Про її закриття мова навіть не йде. Такі чутки — інформаційні вкиди”, – сказав він і попросив містян дотримуватися “інформаційної гігієни”.