Славянские полицейские задержали убийцу

Славянские полицейские задержали убийцу

Тело обнаружили прохожие

Вбивство сталось через конфлікт між 35 – річними жителями Миколаївки під час розпиття спиртних напоїв. Господар квартири виніс тіло свого гостя і кинув його біля під’їзду, а сам пішов, щоб забезпечити собі алібі, яке зруйнувалося вже у першу годину роботи поліцейських.

Тіло чоловіка з тілесними ушкодженнями знайшли перехожі та повідомили в поліцію.

Поліція одразу взялась до з’ясування всіх обставин злочину та пошуку вбивці. Оперативники встановили чоловіка, з яким покійний напередодні розпивав спиртні напої. Він розповів, що його знайомий був у нього в гостях ще з двома людьми, яких він раніше не знав. Начебто під час застілля вони посварилися та пішли, а він ліг спати.

Під час опитування чоловік став плутатися в своїх свідченнях. Як виявилося, згодом підозрюваний був судимий за крадіжку і відбував покарання у місцях позбавлення волі, тому і вирішив провести співробітників поліції, придумавши версію про скандал між вбитим та малознайомими гостями.

Поліцейські знайшли беззаперечні докази та затримали підозрюваного в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Під процесуальним керівництвом місцевої прокуратури Слов'янський відділ поліції розпочав досудове розслідування за фактом вбивства. Кваліфікація – ст. 115 Кримінального кодексу України.

 Слов’янський відділ поліції

Донецької області