Зачем житель Славянска полгода жил под чужим именем

Зачем житель Славянска полгода жил под чужим именем

Подробности

Щоб уникнути покарання за крадіжки, мешканець Слов'янська півроку жив під чужим ім'ям

Поліцейські затримали чоловіка вдома у співмешканки, яка нічого не знала про його "минуле". Наразі правопорушник заарештований та відбуватиме покарання, що раніше призначив йому суд.

Протягом кількох місяців у 2016 році група з п'яти осіб скоїла серію майнових злочинів у центрі Слов'янська. Чотири чоловіка та жінка вночі демонтували пластикові вікна з будівель, які у подальшому реалізовувались за "зниженими" цінами.

Згодом особи всіх правопорушників було встановлено. Восени 2019 року відбувся суд, який виніс вироки зловмисникам за ст. 185 ч.3 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана із проникненням у приміщення).

Проте, один з подільників вирішив не відбувати призначене покарання. Чоловік, який з 54 років свого життя більше половини провів за гратами, став у буквальному сенсі "іншою людиною". Новій співмешканці він представився вигаданим ім'ям, оселився у неї вдома та обірвав всі контакти зі знайомими, яки могли б його впізнати.

Однак, всі ці хитрощі не допомогли. Правопорушника оголосили у розшук та згодом затримали оперативники слов'янської поліції. Наразі він заарештований та буде відбувати 3,5 роки позбавлення волі.

Слов'янський відділ поліції

Донецької області