Как в Славянске оплатить за отопление без платежек

Как в Славянске оплатить за отопление без платежек

Разъяснение

Як розрахуватись за послуги «Слов’янськтепломережі» за відсутності платіжок

На час воєнного стану ОКП «Донецьктеплокомуненерго» призупинило особисту доставку паперових рахунків за отримані послуги.

Щоб отримати паперовий рахунок, жителі Слов’янська можуть звернутись до Центру обслуговування клієнтів, який працює щоденно з понеділка по п’ятницю з 9 до 14 години за адресою: м. Слов'янськ, вул. Шовковична, 5 (Центр) та вул. Олімпійська, 5Б (мкр-н Лісний). Тут одразу можна розрахуватись за отримані послуги без додаткових комісій.

Зробити звіряння за особовим рахунком можна за телефонами: (050) 302 86 36, (050) 422 98 77, (050) 401 99 12.

Інформацію про суми нарахувань та заборгованості за особовим рахунком вам також можуть надати у будь-якому відділені «Укрпошти». Обмін відповідними даними між ОКП «ДТКЕ» та «Укрпоштою» здійснюються щомісячно не пізніше 10 числа.

Також всю інформацію за особовим рахунком можна дізнатись, скориставшись сервісом «Особистий кабінет» на офіційному сайті підприємства kpdtke.com.ua. На ньому також можна здійснити оплату через електрону платіжну систему «LIQPAY», «Приват24» або «GPay».

Адміністрація ОКП «ДТКЕ» дякує кожному споживачу, що знаходить можливість сплачувати за опалення та закликає більш досвідчених користувачів інтернет-сервісів допомогти сплатити тим, у кого немає такого досвіду або технічної можливості (відсутність смартфону чи банківської картки).