У Слов'янську сталося вбивство

У Слов'янську сталося вбивство

Офіційна інформація

У Слов’янську поліцейські розкрили вбивство та вилучили вогнепальну зброю

На порозі своєї квартири 43-річний чоловік отримав кульові поранення та за декілька хвилин помер. Того ж дня правоохоронці встановили особу підозрюваного та вилучили пістолет Макарова, який став знаряддям злочину.

Повідомлення про вбивство в одній з квартир Слов’янська надійшло до поліції вранці 13 серпня. На місці події правоохоронці виявили тіло 43-річного власника житла із чотирма кульовими пораненнями – за попередніми даними, від набоїв калібру 9 мм.

Розкриття злочину розпочалось з опитування сусідів загиблого – вони повідомили, що рано вранці чули звуки, схожі на постріли. Тим часом оперативники переглянули запис камери відоспостереження та помітили, як у час скоєння злочину чоловік у нетверезому стані входить до під’їзду.

Ще кілька годин знадобилось на встановлення місцезнаходження невідомого, що виявився 59-річним місцевим мешканцем. За словами чоловіка, загиблий напередодні побив його знайомого, тому він, знаходячись у нетверезому стані, вирішив «помститись». Подзвонив у двері його квартири, а коли господар відкрив – зробив з порога чотири постріли та пішов.

Знаряддям злочину став пістолет Макарова, який підозрюваний знайшов у 2014 році на місці колишнього блокпосту бойовиків ДНР. При огляді житла зброю вилучили слідчі.

Наразі фігуранта затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.Відділом №4 (Слов’янськ) Краматорського райуправління поліції проводиться досудове розслідування за ч. 1 ст. 115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України. Санкції передбачають від 7 до 15 років позбавлення волі.

Краматорське районне управління поліції

Донецької області