Слов’янський гвардієць отримав одну з найвищих державних бойових нагород

Слов’янський гвардієць отримав одну з найвищих державних бойових нагород

Відео

Відзнакою Президента України «Хрест бойових заслуг» нагородили нацгвардійця Дениса Нохріна. Про це повідомляється на офіційній сторінці військової частини 3035 НГУ в соцмережі Facebook.

Гвардійці беруть активну участь у боях за український Донбас разом з військовослужбовцями Збройних Сил України та інших збройних формувань. Майор Нохрін брав участь у боях за Рубіжне, що на Луганщині. Під його керівництвом гвардійці відбили раптову атаку російських окупантів. Тоді було деблоковано та виведено з оточення військовослужбовців патрульної роти, також було знищено 20 загарбників. Крім того, бойовий офіцер організував приховану переправу свого підрозділу через річку Сіверський Донець. Таким чином його батальйон зайняв підготовлені оборонні рубежі у районі Сиротиного та Метьолкіного та продовжив нищити окупантів у зоні відповідальності.

Для довідки: Хрест бойових заслуг — державна нагорода України, що встановлена для відзначення військовослужбовців за видатну особисту хоробрість та успіхи в управлінні військами під час ведення воєнних дій.

Про шлях бойового офіцера – у відео