У Слов'янську будуть боротися з такими "забудовниками"

У Слов’янську починають боротьбу з хамством і МАФами

Деякі підприємці у Слов’янську самовільно встановлюють тимчасові споруди

Начальник Слов’янської військової адміністрації Вадим Лях повідомив, що у місті почнуть боротьбу з тими, хто на власний розсуд (без дозволу влади) встановлює тимчасові споруди. Про це він написав на своїй сторінці у Фейсбук:

Зараз знаходжуся на Словʼянському курорті. Позаду мене — озеро Ріпне.

Задам риторичне питання.

Більше пʼяти років судів з Укрпрофоздоровницею за повернення земель Словкурорту у Словʼянську громаду. З прокуратурою зробили це.

Обслуговуємо величезну територію, де знаходяться КНС, підстанції, які зараз нам не належать. Але, щоб у мешканців прилеглих районів були тепло, газ, електрика, влада опікується цими обʼєктами.

І для чого все це? Для того, щоб вчора якийсь підприємець, просто взяв і де забажав, ні з ким не погодивши, встановив на території курорту кіоск?

Це стало, як то кажуть, останньою краплею в цьому питанні.

Я дуже вдячний тим представникам бізнесу, які зараз відкривають обʼєкти, дають людям робочі місця.

Але — не так. Є правила розміщення МАФів. І військова адміністрація, і управління архітектури працюють. Більш того, за пункти харчування до кінця року не береться сплата.

Всі умови, які можливо надати, підприємцям надані.

Так що, це не боротьба з МАФами. Наочно побачив, що пора наводити порядок у цьому сегменті.

Мене дуже турбує ситуація, наприклад, на вул. Свободи. У місцях масового скупчення людей ми даємо дозвіл на дві тимчасові споруди. Але їх там зʼявилося вже вісім.

Тобто, приводити все у норму потрібно. І з хамством таким треба боротися. Бо це — неповага до громади і виклик особисто для мене.

Доброго ранку, Словʼянськ!❤️Пʼятниця, 8 вересня.Чудовий ранок. Зараз знаходжуся на Словʼянському курорті. Позаду мене - озеро Ріпне. Але для мене особисто ранок вийшов не дуже добрим. Зараз поясню чому.Задам риторичне питання. Більше пʼяти років судів з Укрпрофоздоровницею за повернення земель Словкурорту у Словʼянську громаду. З прокуратурою зробили це. Обслуговуємо величезну територію, де знаходяться КНС, підстанції, які зараз нам не належать. Але, щоб у мешканців прилеглих районів були тепло, газ, електрика, влада опікується цими обʼєктами.І для чого все це? Для того, щоб вчора якийсь підприємець, просто взяв і де забажав, ні з ким не погодивши, встановив на території курорту кіоск?Це стало, як то кажуть, останньою краплею в цьому питанні. Я дуже вдячний тим представникам бізнесу, які зараз відкривають обʼєкти, дають людям робочі місця.Але - не так. Є правила розміщення МАФів. І військова адміністрація, і управління архітектури працюють. Більш того, за пункти харчування до кінця року не береться сплата.Всі умови, які можливо надати, підприємцям надані.Так що, це не боротьба з МАФами. Наочно побачив, що пора наводити порядок у цьому сегменті. Мене дуже турбує ситуація, наприклад, на вул. Свободи. У місцях масового скупчення людей ми даємо дозвіл на дві тимчасові споруди. Але їх там зʼявилося вже вісім.Тобто, приводити все у норму потрібно. І з хамством таким треба боротися. Бо це - неповага до громади і виклик особисто для мене.Бережіть себе. Тримаємося. Ми разом!🇺🇦

Posted by Вадим Лях on Thursday, September 7, 2023