У Слов'янську починають ремонтувати колектор

У Слов’янську починають капремонт колектора

Фінансування й організацію ремонтних робіт на колекторі у Слов’янську взяв на себе Міжнародний комітет Червоного Хреста

У Слов’янську розпочалися роботи з капітального ремонту колектора, розташованого у пров. Героїв Чорнобиля. Про це на свої’ сторінці у Фейсбук повідомляє начальник МВА Вадим Лях.

Історія ця не нова. Аварійна ділянка, що йде через вул. Свободи до КНС-1А, потребує ремонту вже не перший рік.

Але наразі ситуація погіршилася через неодноразові «прильоти» у пров. Героїв Чорнобиля, на вул. Свободи. Зруйновано колекторні колодязі й 300 м самого колектору.

Тому роботи попереду дуже багато. Ускладнюється вона тим, що глибина залягання колектору становить 4-6 м. При тому ділянка відзначається високим рівнем ґрунтових вод та плавунами.

Вадим Лях зазначає, що фінансування й організацію ремонтних робіт взяв на себе Міжнародний комітет Червоного Хреста.

Доброго ранку, Словʼянськ!Середа, 1 листопада.Гарна новина!Розпочалися роботи з капітального ремонту колектора, розташованого у пров. Героїв Чорнобиля.Історія ця не нова. Аварійна ділянка, що йде через вул. Свободи до КНС-1А, потребує ремонту вже не перший рік.Але наразі ситуація погіршилася через неодноразові «прильоти» у пров. Героїв Чорнобиля, на вул. Свободи. Зруйновано колекторні колодязі й 300 м самого колектору.Тому роботи попереду дуже багато. Ускладнюється вона тим, що глибина залягання колектору становить 4-6 м. При тому ділянка відзначається високим рівнем ґрунтових вод та плавунами.Зазначу, що фінансування й організацію ремонтних робіт взяв на себе Міжнародний комітет Червоного Хреста.Щира дяка їм за це від нашої громади.Бережіть себе.Тримаємося. Ми разом!🇺🇦

Posted by Вадим Лях on Wednesday, November 1, 2023