Як у Слов'янську можна отримувати знання офлайн

Де і як у Слов’янську працює цифровий навчальний центр

У прифронтовому Слов’янську є можливість офлайн відвідувати заняття. Як це можливо — читайте в дописі нижче

У Слов’янську у 10-й школі працює цифровий навчальний центр. Досвідчені вчителі проводять заняття з української мови, історії України, математики й англійської мови. Крім цього, є групи для занять ІТ. Молодшим школярам викладають лего й робототехніку, учням старших класів — програмування.

Джерело — сторінка у Фейсбук начальника Слов’янської військової адміністрації Вадима Ляха.

Заняття проводяться з 14:00 до 17:00, щоб діти могли відвідувати і шкільний онлайн-курс.

Центр розташований у шкільному укритті, з дотриманням усіх безпекових вимог.

Ремонт приміщення, його оснащення, зарплата вчителів — все відбувається за кошти ГО «Клуб рибалок України» за підтримки ЮНІСЕФ.

У найближчий час такий же цифровий навчальний центр відкриється у ЗОШ 15.

В укриттях шкіл № 13 і № 16 працюють консультаційні пункти для учнів з основних навчальних предметів.

Оскільки наразі офлайн-освіта у громаді неможлива, будемо діяти таким чином. Подібні центри допоможуть юним мешканцям Словʼянська краще засвоїти шкільну програму та поспілкуватися з однолітками, — прокоментував Вадим Лях.

Доброго ранку, Словʼянськ!Субота, 27 квітня.До відома школярів та їхніх батьків!У 10-й школі працює цифровий навчальний центр. Досвідчені вчителі проводять заняття з української мови, історії України, математики й англійської мови. Крім цього, є групи для занять ІТ. Молодшим школярам викладають лего й робототехніку, учням старших класів - програмування.Заняття проводяться з 14:00 до 17:00, щоб діти могли відвідувати і шкільний онлайн-курс.Центр розташований у шкільному укритті, з дотриманням усіх безпекових вимог.Ремонт приміщення, його оснащення, зарплата вчителів - все відбувається за кошти ГО «Клуб рибалок України» за підтримки ЮНІСЕФ. У найближчий час такий же цифровий навчальний центр відкриється у ЗОШ 15.Також додам, що в укриттях шкіл №13 і №16 працюють консультаційні пункти для учнів з основних навчальних предметів.Оскільки наразі офлайн-освіта у громаді неможлива, будемо діяти таким чином. Подібні центри допоможуть юним мешканцям Словʼянська краще засвоїти шкільну програму та поспілкуватися з однолітками.Бережіть себе.Тримаємося. Ми разом!🇺🇦

Posted by Вадим Лях on Friday, April 26, 2024