У Слов'янську чоловік намагався підірвати себе гранатою

У Слов’янську чоловік підірвав вдома гранату: відео

Житель Слов’янська на вулиці знайшов гранати, якими намагався підірвати себе

Днями у Слов’янську патрульні поліцейські отримали виклик від стурбованого чоловіка, який повідомив, що почув вибух у будинку сусіда.

За декілька хвилин копи вже були за адресою.

Джерело — пресслужба патрульної поліції Слов’янська та Краматорська.

У будинку перебував 61-річний чоловік з ранами на тілі, а головне — живий.

Він пояснив, що підірвав вдома гранату, тим самим хотів скоїти невідворотне.

Патрульні провели огляд приміщення та домоволодіння, де знайшли ще дві гранати різного призначення.

Громадянин пояснив, що гранати знайшов на вулиці. На щастя, не використав всі.

Поліцейські викликали медиків, які надали постраждалому усю необхідну допомогу та слідчо-оперативну групу для встановлення обставин події.

У Слов’янську чоловік намагався вкоротити собі віку, підірвавши вдома гранату: патрульні прийшли на допомогуУчора ввечері ми отримали виклик від стурбованого чоловіка, який повідомив, що почув вибух у будинку сусіда.За декілька хвилин ми вже були за адресою. У будинку перебував 61-річний чоловік з ранами на тілі, а головне — живий.Він пояснив, що підірвав вдома гранату, тим самим хотів скоїти невідворотне.Патрульні Владислав Астахов, Євген Мачулін, Микола Літвяков та Валентин Дещенко провели огляд приміщення та домоволодіння, де знайшли ще дві гранати різного призначення. Громадянин пояснив, що гранати знайшов на вулиці. На щастя, не використав всі. Ми викликали медиків, які надали постраждалому усю необхідну допомогу та слідчо-оперативну групу для встановлення обставин події.У реаліях сьогодення треба знати про загрозу та остерігатися вибухонебезпечних предметів, які можуть бути будь-де.Тому бережіть життя, будьте уважними та обережними.

Posted by Патрульна поліція Краматорська та Слов'янська on Friday, May 10, 2024