Кто хочет на утренний кофе с депутатом из Славянска?

Кто хочет на утренний кофе с депутатом из Славянска?

Участвуйте!

Громадська організація «Молодь Сходу України» стала учасником проекту Програми U-LEAD з Європою», спрямованому на підвищення громадської активності. Проект ГО спрямований на посилення молоді в управлінських процесах Донецького регіону.

У квітні-травні поточного року відбудеться серія дводенних тренінгів «Влада і молодіжна громада»» в Слов’янську, Бахмуті та Покровську. Учасниками може бути молоді люди з усієї Донецької області віком від 18 до 35 років з числа представників громадських та молодіжних організацій, вищих навчальних закладів, молодіжних центрів Донецької області.

Про це йшла мова під час презентації проекту в Донецькій ОДА, за участі представників молодіжних організацій, структурних підрозділів облдержадміністрації. Максим Ткач, радник з питань децентралізації Донецького ЦРМС, розповів присутнім про напрямки роботи Програми «U-LEAD з Європою» та Центрів розвитку місцевого самоврядування. В минулому році за підтримки Програми U-LEAD свій проект «Школа активних громадян» реалізував Фонд розвитку Маріуполя. В цьому році вже дві громадські організації – з Маріуполя та Слов’янська пройшли конкурсний відбір.

За словами організаторів проекту, з середини квітня розпочнеться відбір учасників стажування в Донецькій ОДА – 10 переможців, хто підготує найкраще мотиваційне відео, зможуть вивчати роботу структурних підрозділів ОДА зсередини. Стажування заплановане на червень. Серед публічних заходів також відбудеться проведення ранкової кави з чиновником у Краматорську та депутатом у Слов'янську.

У липні відбудеться екскурсія до Верховної Ради, а учасники проекту під час круглого столу презентують власні проекти, які можуть бути включені до Регіональної комплексної програми «Молодь і сім’я Донеччини на 2020 рік».

Донецький ЦРМС