В Славянске почтили память правоохранителей, погибших при исполнении служебных обязанностей

В Славянске почтили память правоохранителей, погибших при исполнении служебных обязанностей

Сколько коллег потеряли сотрудники правоохранительных органов?

22 серпня – День пам'яті загиблих працівників органів внутрішніх справ. Співробітники поліції на чолі із начальником Станіславом Загурським поклали квіти до меморіалу з іменами героїв, які віддали життя заради безпеки та спокою мирних громадян та зустрілися з рідними загиблих.

Сьогодні згадують тих, хто віддав найдорожче – життя – в боротьбі зі злочинністю. На жаль, щороку списки правоохоронців, які загинули, захищаючи Закон, поповнюються все новими і новими прізвищами.

За 26 років незалежності України правоохоронці Донеччини втратили 60 колег, які загинули під час виконання службових обов'язків. У Слов'янську в період з 1943 по 2001 роки на службовому посту загинули 13 міліціонерів. Правоохоронці не забувають сім'ї загиблих правоохоронців, постійно відвідують їх в пам'ятні дати.

Сьогодні співробітники поліції відвідали вдову загиблого молодшого лейтенанта Івана Рябовол – Ніну Іванівну, і вдову начальника відділення карного розшуку Ігоря Семібратова – Анну Іванівну.

В останні п’ять років у боротьбі з незаконними збройними формуваннями поліція Донецької області втратила 18 кращих співробітників.

Пам'ять загиблих героїв вшанували хвилиною мовчання.

 Слов'янський відділ поліції

Донецької області