Все краще для Слов’янська – від Будмаркету procom.ua

Все краще для Слов’янська – від Будмаркету procom.ua

Багато хто з жителів міста Слов’янськ, буваючи в районі центрального міського ринку, мабуть вже встигли помітити вивіску нового торгово-виставкового салону «Будмаркет procom.ua»

Багато хто з жителів міста Слов’янськ, буваючи в районі центрального міського ринку, мабуть вже встигли помітити вивіску нового торгово-виставкового салону «Будмаркет procom.ua», на будівельну спеціалізацію якого вказує вже сама назва. «Ну то й що? Я що, будівельних магазинів не бачив?» – може сказати хтось з пересічних перехожих. Та й даремно.

Бо «Будмаркет procom.ua» – не зовсім простий будівельний магазин, але такий, який заслуговує від професійних чи приватних забудовників, а то й просто добрих хазяїв та домашніх майстрів міста Слов’янська – якнайпильнішої уваги. То що ж в ньому незвичайного?

Перш за все, «Будмаркет procom.ua» – це філія відомої торгово-виробничої компанії Проком з найближчого сусіднього міста Краматорськ. Демонструючи свою потужну життєздатність, компанія Проком стала найбільш відомою та пізнаваною на будівельному ринку свого рідного міста. Одночасно вона демонструє неабиякі здібності до зростання, та амбіції щодо розширення своєї діяльності на сусідні регіони. Прикладом чого й стало відкриття 17 серпня 2019 року салону «Будмаркет procom.ua» в місті Слов’янську. 

А за рахунок чого поки що провінційна торгово-виробнича компанія демонструє такий потужний потенціал для зростання? Вірно, за рахунок своєї орієнтації в першу чергу на свого клієнта, на якнайкраще задоволення його потреб з найвищою можливою якістю, та за найменшу ціну. 

Саме за цю клієнто-орієнтованість, за можливість придбати тільки високоякісний товар, при цьому по найбільш вигідним цінам в регіоні, магазини мережі Проком полюбляють відвідувати всі «просунуті» забудовники Краматорська та навколишніх населених пунктів. Тепер, з відкриттям торгової точки «Будмаркет procom.ua», висока якість та низькі ціни від Проком стали більш близькими та доступними і для жителів Слов’янська. Щоб в цьому переконатися, треба зовсім небагато – просто відвідати «Будмаркет procom.ua» на центральному міському ринку.

Проте найбільш заклопотаним навіть цього робити не потрібно. Достатньо лише знати, що Проком також володіє та розвиває регіональний будівельний інтернет супермаркет procom.ua. В якому можна по сучасному, «з дивану» чи прямо з офісу, через інтернет вибрати та придбати широкий спектр будівельних матеріалів, матеріалів для оздоблення приміщень, сантехніки, і в цілому якнайширший спектр товарів для будівництва й ремонту. І при цьому по справжніх низьких «інтернетних» цінах.

Але найбільш цікавим є те, що інтернет магазин procom.ua та «класичний» салон «Будмаркет procom.ua» в Слов’янську (як до речі, й інші роздрібні торгові точки мережі Проком) працюють у тісній взаємній зв’язці. Тепер стає можливим дешево купити матеріали в інтернет магазині Проком, а потім також дешево забрати їх само-вивезенням з Будмаркету Проком, що знаходиться прямо в межах міста. Або, як варіант, відвідати Будмаркет Проком, своїми власними очима та руками вибрати товар (бо як відомо, це один з основних недоліків інтернет торгівлі – неможливість власноручно перевірити споживчі якості та якість товару при купівлі), а потім, вже з дому чи офісу через інтернет-магазин Проком завершити вигідну купівлю, з оформленням швидкої адресної доставки товару транспортом магазину. 

Що ще в цьому моменті важливо? Адресна доставка куплених в Проком матеріалів чи техніки транспортом магазину буде для жителів Слов’янська коштувати всього лише 170 гривень! І це не жарти! Саме такі розцінки на доставку з Проком давно вже діють по Краматорську. 

А якщо жителі Слов’янська дізнаються, що в усіх торгових точках (в тому числі в «Будмаркет procom.ua») та в інтернет магазині Проком діє єдина фірмова послуга безкоштовного підйому товару на будь який поверх, то їм вже час замислитися: «а навіщо займатися само-вивезенням, бити власні машину, руки й ноги, навіщо втридорога купляти будматеріали в інших магазинах?» Тепер очевидно, що це зробити вигідніше, дешевше та зручніше саме в мережі магазинів Проком!