Случайный выстрел в голову: как житель Славянска погиб на охоте

Случайный выстрел в голову: как житель Славянска погиб на охоте

Ужас...

34-річний чоловік був вбитий випадковим пострілом у голову від свого знайомого. За даним фактом поліцією проводиться досудове розслідування.

У середу, 25 вересня о 23:30 до Слов'янського відділу поліції надійшло повідомлення про загибель чоловіка від вогнепального поранення, що сталось біля с. Долина.

На місце події виїхали співробітники карного розшуку, слідчо-оперативна група та експерт-криміналіст слідчого відділу.

З'ясувалось, що загиблий є мешканцем Слов'янська 1985 року народження, який разом із жителем с. Долина полював у полі на диких кабанів.

Останній пояснив, що побачив у пристрої нічного бачення тепловий контур, який прийняв за тварину та вистрілив. Куля калібру 7,62 мм потрапила у голову його товаришу, якій помер на місці.

Правоохоронці вилучили мисливську рушницю ТОЗ-97 "Архар", гільзу від патрону та пристрій нічного бачення. Все вилучене направлено на експертизу.

26-річному чоловіку загрожує обмеження або позбавлення волі на строк від 3 до 5 років. Наразі йому оголошено про підозру за ч.1 ст. 119 Кримінального кодексу України "Вбивство через необережність" та обрано запобіжну міру у вигляді домашнього арешту.

Досудове слідство триває.

Слов'янський відділ поліції 

Донецької області