Святогорск стал вдвое ярче

Святогорск стал вдвое ярче

Жемчужина Донбасса облагораживается

Виконавчий комітет Святогірської міської ради висловлює щиру подяку керівництву і всьому колективу комунального підприємства міської ради «Сервіскомунбуд» за проведену роботу по реконструкції системи вуличного освітлення міста.

Станом на 01 січня 2018 року у місті було 212 світильників зовнішнього освітлення, де використовувалися лампи з великими витратами електричної енергії, що призводило до значних фінансових видатків міського бюджету, та і якість освітлення наших вулиць та прибудинкових територій бажала бути кращою. Станом на 01 січня 2020 року у місті стало 517 світлових одиниць з використанням ламп, які заощаджують електроенергію. Підсумком цієї роботи стало покращення якості вуличного освітлення та значна економія міського бюджету.

Щиро сподіваємося, що подальша спільна робота виконавчого комітету та комунального підприємства по освітленню запланованих вулиць, де зовсім відсутнє освітлення, а саме вулиць Кільцевої, Шевченка та Івана Мазепи, зробить життя наших мешканців і перебування гостей міста більш комфортним.

Виконавчий комітет

Святогірської міської ради