Корейська косметика - тренд сучасного ринку краси

Корейська косметика - тренд сучасного ринку краси

Корейська косметика - тренд сучасного ринку краси

На сучасному ринку косметичних засобів корейська косметика займає одне з провідних місць. Зверніть увагу, шкіра східних жінок, особливо у кореянок, виглядають бездоганно! Чиста, блискуча, ніби підсвічена зсередини. Велике значення відіграє правильний догляд і якісні засоби, у складі яких виключно натуральні речовини. Креми для обличчя не містять хімічних складових: силікону, ароматизаторів, консервантів, парабенів, які агресивно впливають на шкіру.

Щоденний догляд – правильна звичка!

Один із принципів багатьох відомих виробників корейської косметики: не нашкодити. Ні нашій шкірі, ні навколишньому середовищу. Віддавши перевагу корейському крему, можна бути впевненим в якості й в обіцяному ефекті. Але стовідсотковий ефект та користь можна отримати тільки регулярно користуючись обраним кремом та іншими засобами для догляду за шкірою. Щоденно, зранку та ввечері.

Як виглядати свіжо і молодо в п'ятдесят? Починати піклуватися про шкіру у двадцять! А величезний асортимент кремів в лінійках натуральної косметики допоможе розв'язувати будь-яку проблему зі шкірою. Головне, не забувати дотримуватися основних правил для збереження молодості шкіри:

  • очистити;

  • тонізувати;

  • зволожити;

  • наситити;

  • захистити від шкідливої дії.

Креми для обличчя корейських брендів всі етапи догляду за шкірою роблять легкими та простими. Що ще примітно в корейських кремах, це пакування. Можна придбати маленьку коробочку з кремом, щоб його протестувати, підходить він чи ні. Це допоможе заощадити бюджет.

Натуральний склад корейських кремів включає екстракти рослин, витяжки з молюсків, вулканічну глину, водорості, термальні води з вулканічних джерел. І екзотичні складові, які вирощують тільки в південнокорейському регіоні. Цим корейські креми й відрізняються від таких же кремів європейських і американських виробників.

Креми за напрямками та властивостями дуже різні.

  • Крем – пілінг очищає пори, видаляючи відмерлий епідерміс;

  • Для тонізації шкіри прекрасно підійде крем з червоним женьшенем;

  • Зволожити шкіру обличчя й шиї можна засобом, до складу якого входить гіалуронова кислота.

  • Анти віковий ефект надасть крем з аденозином і ніацинамідом.

  • Крем для вагітних жінок допомагає уникнути розтяжок шкіри.

Інтернет-магазин cosmetea.com.ua працює тільки з постачанням від перевірених виробників. Це важливо та свідчить про турботу о покупцях.