Єгипет - країна вічного літа, якак завжди чекає на гостей

Єгипет - один з найпопулярніших в українських туристів туристичних напрямків. І в цьому немає нічого дивного, адже у такого відпочинку дійсно багато переваг.

гипет – один з найпопулярніших в українських туристів туристичних напрямків. І в цьому немає нічого дивного, адже у такого відпочинку дійсно багато переваг.

Три основних плюса відпочинку в Єгипті

Перш за все в цьому напрямку привертає увагу його бюджетность. Відпочити в країні на Червоному морі можна за дуже помірну плату. Не випадково багато сімей сприймають такі тури мало не як подорож до себе на дачу. Оселившись в одному з недорогих готелів, можна сповна насолодитися красою у вигляді сонця, моря і харчування "все включено". Як правило, замовити тур в Єгипет вирішують саме в форматі "олл інклюзив".

До речі, про Червоне море. На сьогоднішній день воно вважається одним з найбільш чистих, в нього дуже багатий підводний світ, як наслідок, кожен турист може побачити всю цю красу своїми очима. На Червоному морі дуже багато коралових рифів, тож крім купання можна ще й розважатися з трубкою або аквалангом.

Нарешті, ще один плюс – це клімат. Туристи відразу після виходу з літака відчувають неперевершену атмосферу вічного літа. Сухе і тепле повітря, яскраве єгипетське сонце дозволяють заряджати здоров'ям і енергією.

Чому Єгипет вважається кращим місцем для активних туристів

Варто тільки подивитися фільм "Мумія", як все стане зрозуміло – тут дійсно є, на що подивитися. Але не пірамідами єдиними: наприклад, багато туристів неодмінно намагаються здійснити сходження на Синай: віруючі йдуть зустрічати світанок на горі заради відпущення гріхів, невіруючі – за вражаючим видом з вершини.

Багатьох гостей країни привертає Луксор – це місто у Верхньому Єгипті, яке було побудоване на місці давньоєгипетського міста Фіви. Луксор часто характеризується як "Найбільший в світі музей під відкритим небом".

На нубійській землі Єгипту зберігся унікальний пам'ятник минулого – висічені в скелі давньоєгипетські храми Абу-Сімбел. Знаходяться в південній стороні від міста Асуан, на відстані 280 км.

У пустелі Сахара, куди обов'язково потрібно відправитися, можна наштовхнутися на мальовничі оазиси. Наприклад, Бахарія виникла в місці, де б'ють гарячі джерела. Цей оазис називають ще долиною мумій: у місцевому некрополі виявили мумії, вік яких досягає 1800 років.

Відпочинок в Єгипті, таким чином, припаде до смаку як тим туристам, які вважають за краще валятися на шезлонгах на території готелю, так і тим, хто цікавиться місцевою культурою та історичними реаліями.