Канал «Один плюс один»: цікаві факти, історія, переваги

Цікава інформація про телевізійний канал

Практично в кожному домі з екранів телевізорів лунають достатньо знайомі голоси знаменитих ведучих телеканалу «1+1». Результати опитувань доводять, що «Один плюс один» онлайн на https://sweet.tv/tv/240-11-hd дивляться мільйони українських глядачів. Інформаційно-розважальний ресурс багатогранний та унікальний. Він позитивно впливає на стан глядача, дає можливість розширити кругозір та завжди бути в самісінькому епіцентрі подій. Телеканал регулярно веде прямі трансляції з місця подій, бере активну участь у соціальному, економічному та політичному житті. Його контент завжди цікавий, корисний та повчальний. 

Як з’явився «1+1»: невеликий ракурс в історію
Загальнонаціональний канал почав функціонувати з вересня 1995 року. Спочатку своєї окремої частоти він не мав, трансляції виходили на УТ-1. В ефірі «1+1» йшов всього декілька годин, але зміг завоювати своїх прихильників. У 1997 році у канала з’явилася власна частота, він почав мовити 24 години на добу. У березні 2006 р. ресурс доданий у кабельні мережі Канади та США. З того часу успішно функціонує його міжнародна версія, отримавши назву «1+1 International». 17 січня 2017 року «Один плюс один» почав мовлення у форматі 16:9, у вересні 2019 р. перейшов у стандарт HD. У 2020 році 24 серпня він відсвяткував своє 25-річчя. До цієї події були оновлені ефірна графіка та логотип. 

Цікава інформація про телевізійний канал
«1+1» – це невід’ємна частина медіаконгломерату «1+1 Media». Його безпосередніми власниками вважаються відомий олігарх Ігор Коломойський, політик Ігор Суркіс та кума президента РФ Оксана Марченко.

  1. Цільова аудиторія телеканалу – молоді люди з активною життєвою позицією, які постійно рухаються вперед та розвиваються. 

  2. Рейтинги каналу ось уже багато років зостаються на перших позиціях. Телеканал постійно розширює коло своїх глядачів. Його охоче дивляться не тільки в межах нашої країни, але й за кордоном.

  3. Частка російського контенту становить приблизно 29%. Ресурс транслює в ефірі деякі серіали та фільми виробництва РФ.

  4. Засновники «1+1» – Вадим Рабінович, Олександр Роднянський та Борис Фуксман. Спочатку саме їм належав телеканал, згодом вони продали акції американській корпорації СМЕ.

  5. Час мовлення «Один плюс один» мав різний. Спочатку він транслювався лише 2–5 годин, потім – 12 годин. Цілодобове мовлення розпочалося з 14 лютого 2005 року.

  6. Генеральним директором до 2019 року був Олександр Ткаченко, зараз посаду займає Ярослав Пахольчук. Ткаченко має статус почесного президента медіаконгломерату «1+1 Media».

«1+1» мав одинадцять логотипів. Його незмінними ведучими вважаються Неля Шовкопляс, Марічка Падалко, Лідія Таран, Алла Мазур, Соломія Вітвицька та багато інших добре відомих особистостей.

Різноманітна ефірна сітка телевізійного каналу
Контент дуже різноманітний. На постійній основі в ефір виходять:

  • інформаційні програми – «Сніданок з 1+1», «ТСН», «ТСН. Тиждень», «ПроСпорт»;

  • телешоу – «Одруження наосліп», «Міняю жінку», «Голос. Діти»;

  • гумористичні передачі – «Жіночий квартал», «Вечірній квартал», «Ліга сміху»;

  • політичні ток-шоу – «Право на владу», «Без табу», «Гроші»;

  • програми про зірок шоу-бізнесу та видатних діячів – «Життя відомих людей», «Світське життя з Катериною Осадчою», «Вражаючі історії»;

  • художні, мультиплікаційні та документальні фільми українського та іноземного виробництва;

  • серіали – «Останній москаль», «100 тисяч хвилин разом», «Матусі», «Бідна Саша»;

  • програми пізнавального та розвивального характеру – «Секретні матеріали», «Щоденник медіума», «Документ».

Багато контенту транслюється українською та російською мовами. Девіз телеканалу – «Ти не один». Глядачі абсолютно задоволені щоденною програмою телепередач: вона різноманітна, цікава. Канал можна позиціювати як сімейний. Без жодних перешкод насолоджуватися контентом «1+1» 24 години на добу дозволяє «Світ.ТВ». Підключитися до національного онлайн-кінооператора дуже просто.