Види кольє на шию

Види кольє на шию

Види кольє на шию

Бренд Pandora – це незвичайний стиль у всьому. Він славиться браслетами, але любительки прикрас зону декольте давно знають, наскільки різноманітним може бути цей виріб. За бажанням, можна купити ланцюжок та кулон окремо або придбати одразу готове кольє. Кольє чудово доповнюють образ, закривають порожнечу і добре виглядають на одязі або з вирізом.

На сайті Fragola є все необхідне, щоб створити свою прикрасу або купити щось новеньке. Хочеш бути неповторною? Заходь на сторінку та вибирай ланцюжок і підвіску, щоб скласти автентичну прикрасу.

Які бувають види кольє?

Кольє – це стандартна назва прикраси в зону декольте. Коли ми говоримо це слово, відразу уявляємо, що воно означає. Які можуть бути питання? Із Пандора все по-іншому. Звичайно, цей поділ умовний, але він допоможе розібратися в товарі та вибрати швидше. Умовно поділимо кольє на 3 види:

  • класичне поєднання ланцюжок + підвіска;

  • жгут або ланцюжок;

  • чокер.

Ланцюжок та підвіска

Варіант кольє конструктора. Він дає можливість вибрати основу – ланцюжок та підібрати підвіску. Ланцюжки Pandora виконані якірним плетінням. Якірне плетіння – це класичне переплетення стандартних кілець. Одне за одним, воно утворює єдиний ланцюжок. Існують моделі, в яких розмір ланки великого розміру. Як постійне поєднання, до такого ланцюжка купують підвіску-замок. Невеликі ланки вигідніші, якщо ви шукаєте модель для повсякденного носіння. Такий ланцюжок буде доречним до будь-якої підвіски та стилю.

Вибір підвіски залежить лише від вашої переваги. Вибір бренду дозволяє створювати концептуальні прикраси чи моно, використовуючи лише одну підвіску. Є вибір серед тематичних виробів на тему кохання, хобі, сім'я та інші. Любителі шармів Пандора можуть вибирати намистину.

Ланцюжок або джгут

Готове кольє Пандора виконує у особливих формах. Є 2 види – джут та класичний ланцюжок. Джгут – це ланцюжок виконаний особливим способом, у вигляді щільного плетіння, яке нагадує джут. До неї одразу кріпляться інші складові прикраси. Є моделі з незвичайним розташуванням прикрас, збоку. Окраса тут може бути застібкою-шармом. Дуже цікаве рішення.

Ланцюжок нічим не відрізняється від того, про який ми розповідали вище. Єдине, це те, що прикраса тут стаціонарна. Вам не доведеться підшукувати шарми або підвіски на додаток. Виробник одразу подбав про таку комбінацію. Вони бувають дуже несподівані.

Чокер

Чокер – вид кольє, який активно використовується Pandora. Його особливість у тому, що вона не падає в груди, а щільно прилягає до контуру шиї. Чокери Pandora є як мінімум у двох колекціях Shine та Me. Ці вироби мають центральну фігурну частину, яка служить прикрасою та застібкою у вигляді ланцюжка. Довгі кінці застібки дозволяють регулювати розмір. З чокером не носять додаткові підвіски та шарми. Це готовий виріб.

Популярне

Серед кольє є найпопулярніші серед дівчат. Це все прикраси із автентичною підвіскою бренду, літерою “О”. Невеликий елегантний кружечок завжди доречний до будь-якого вбрання. Його прикрашають камінням кубічного цирконію або гравіюванням.

Такою ж популярністю користуються кольє із тематичними підвісками. Серця, ключики, талісмани, дерева та багато іншого. Все, що може розповісти про почуття, емоції чи передати настрій.