Ситуація ускладнилася. В Україні скасували узгоджені графіки відключення світла — Укренерго

В Укренерго заявили про ускладнення ситуації в енергосистемі через ракетні удари РФ і вимушене скасування раніше узгоджених графіків відключень

В Укренерго заявили про ускладнення ситуації в енергосистемі через ракетні удари РФ і вимушене скасування раніше узгоджених графіків відключень.

В Україні скасовують раніше погоджені графіки відключення електрики через ракетні обстріли 31 жовтня. Про це йдеться у повідомленні НЕК Укренерго.

" Стабілізаційні графіки погодинних відключень, які були введені з 6 години ранку у всіх регіонах, скасовані", — йдеться в повідомленні Укренерго.

У НЕК заявили, що нові пошкодження через обстріли «погіршили ситуацію в енергосистемі України».

Також в Укренерго зазначили, що для ліквідації аварій, спричинених наслідками ракетного обстрілу, в окремих регіонах обленерго було запроваджено локальні обмеження споживачів у межах областей.

«Надалі величина необхідного обмеження споживачів регулюватиметься залежно від поточної ситуації в енергосистемі», — додали в НЕК.

У понеділок вранці, 31 жовтня, ЗС РФ завдали ударів по цілій низці українських регіонів.

Їхньою метою було знищення інфраструктурних об'єктів у Києві, а також у Харківській, Черкаській, Вінницькій, Чернівецькій і Запорізькій областях.