«Укренерго» попереджає про аварійне відключення електроенергії в усіх областях України

Екстренні обмеження електроенергії будуть застосовані також у Києві

В ДТЕК Київські електромережі попереджають про те, що в Києві застосовані екстренні обмеження електропостачання. Тому частина споживачів зараз тимчасово без електропостачання.

Зазначається, що для частини споживачів світло буде відновлено після стабілізації ситуації в енергосистемі, відповідно до вказівки диспетчера «Укренерго».

В той же час повідомляється, що відновлено електропостачання для споживачів та об’єктів водоканалу, які лишились без світла через терористичну атаку Росії на об’єкти критичної інфраструктури міста ранком 31 жовтня.

За даними «Укренерго», з 17:00 будуть застосовані графіки аварійного відключення електропостачання для промислових та побутових споживачів в усіх регіонах України.

«Наразі обмеження споживачів необхідні, щоб зменшити навантаження на мережі та уникнути повторних аварій після того, як інфраструктура була пошкоджена обстрілами росіян. Такі заходи дають можливість енергетикам швидше відновити пошкоджені об'єкти і тримати систему збалансованою», – йдеться у повідомленні.