Зеленський цього тижні відвідає з офіційним візитом Польщу

Інформацію підтвердила канцелярія Дуди

Президент України Володимир Зеленський у середу 5 квітня із офіційним візитом відвідає Польщу. Інформацію у понеділок офіційно підтвердила канцелярія президента Польщі Анджея Дуди.

«У середу, 5 квітня, очікуємо офіційний візит Президента України Володимира Зеленського до Польщі», – йдеться в повідомлення.

Також зазначається, що український президент у середу вдень у Королівському замку зустріне поляків та українців, які проживають у Польщі.

У свою чергу керівник офісу Дуди з питань міжнародної політики Марчін Пшидач, відповідаючи на запитання про організацію безпеки візиту, зазначив, що українська сторона дала дозвіл на попереднє оголошення.

За його словами, як пише PAP, під час візиту заплановані масштабні переговори які будуть присвячені не лише питанням безпеки, а й економічному співробітництву, а також транспортуванню сільськогосподарської продукції України через Польщу.

«Цей візит буде особливом, зоча я зараз не можу говорити про деталі, але ми тут готуємо низку елементів, які зроблять цей візит особливим», – сказав Пшидач.