В Донецкой области ищут, где разместить выставочный центр

Может, Славянск?

Иллюстративное фото 

Питання створення експозиційного центру, де у майбутньому проводитимуться масові заходи різного спрямування – освітнього, культурного, економічного, у галузі ІТ-сфери тощо, обговорили у Донецькій облдержадміністрації сьогодні, 11 червня. Про це повідомляє сайт ДонОДА.

Наразі розпочато пошук приміщень для реалізації проєкту, який готові фінансово підтримати міжнародні організації. Планується, що експоцентр буде повністю адаптовано у тому числі і для потреб людей з інвалідністю.

На першому етапі до обговорення залучили міського голову Краматорська Олександра Гончаренка та директорку Державної реабілітаційної установи «Центр комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю Донбас» Світлану Фоміну.

«Вислухав пропозиції, внесені учасниками наради. Усіх їх поєднує думка, що експоцентр має бути створений таким чином, щоб люди з інвалідністю могли повністю інтегруватися та почувати себе комфортно. Після опрацювання отриманих пропозицій, готові будемо перейти до наступного етапу розробки цього важливого для області проєкту.