В Славянске планируют реконструкцию стадиона имени Юрия Скиданова

В Славянске планируют реконструкцию стадиона имени Юрия Скиданова

Состоялся рабочий визит

12 грудня міський голова Вадим Лях із робочим візитом відвідав стадіон ім. Ю.П. Скиданова.

Комісія на чолі із міським головою Вадимом Ляхом у складі заступників Юрія Підлісного і Андрія Секлецова, начальника відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Олександра Міщенко, проектувальників, депутатів міської ради та директора комунального закладу «Спортивний клуб за місцем проживання «Культурно-спортивний центр» провели виїзну нараду на стадіоні ім. Ю.П. Скиданова.

Метою даного візиту є підготовча робота для участі у державній програмі з будівництва стадіонів у 2020 році.

Для довідки: За ініціативою Президента України у 2020 році планується масштабна кампанія щодо будівництва та ремонту сотні соціальних об’єктів по всій країні. Як зазначив Прем’єр-міністр України Олексій Гончарук: «Пріоритет зараз – оперативно визначити пооб’єктний план, з якими конкретно школами та садочками ми будемо працювати. Плюс 100 шкіл, 100 садочків та 100 стадіонів вже в наступному році – це наша задача. До роботи приступаємо з нового року, а там де технологічно потрібно дочекатися завершення зимового періоду – не пізніше 1 березня».

На замовлення Слов’янської міської ради у 2018 році виготовлена проектно-кошторисна документація «Реконструкція стадіону імені Ю.П.Скиданова комунального закладу «Спортивний клуб за місцем проживання «Культурно-спортивний центр», яка вже подана для участі у конкурсі проектів державного фонду регіонального розвитку (ДФРР) на 2020 рік. Проте, з метою ефективного використання наявної проектно-кошторисної документації, прийнято рішення паралельної участі у державній програмі з будівництва стадіонів у 2020 році.

Присутні на виїзній комісії посадовці та проектувальники проаналізували існуючий проект з реконструкції стадіону на предмет оснащення і технологічних рішень. Міський голова надав відповідні доручення щодо підготовки пропозицій для коригування існуючої ПКД у частині дооснащення стадіону та перерахунку кошторисної вартості актуальної на 2020 рік.