В Славянске женщина напала с ножом на сожителя: запутанная история

Подробности

Під час застілля на ґрунті ревнощів між співмешканцями сталася сварка, в ході якої 34 – річна жінка ножем поранила чоловіка. І щоб жінку не притягнули до кримінальної відповідальності, потерпілий вигадав історію з нападом невідомих.

До поліції Слов'янська надійшло повідомлення від лікарів, які повідомили, що до хірургічного відділення звернувся 35-річний чоловік з ножовим пораненням тулуба. Слідчі кваліфікували подію за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України. Йдеться про нанесення тяжких тілесних ушкоджень.

Потерпілий розповів поліцейським, що він з родиною та знайомим відпочивали на березі річки, де до них підійшли незнайомі з якими у нього стався конфлікт і бійка.

Під час опитування чоловік став плутатися в своїх свідченнях. Як виявилося, згодом потерпілий намагався вигородити свою співмешканку, яка і спричинила чоловіку тілесні ушкодження.

Оперативники з’ясували, що близько опівночі потерпілий разом з співмешканкою розпивали спиртні напої. Під час конфлікту на ґрунті ревнощів жінка нанесла потерпілому ножове поранення.

Під процесуальним керівництвом окружної прокуратури відкрито кримінальне провадження.

Краматорське районне управління поліції

Донецької області