В центре Славянска обокрали ещё одну квартиру

Подробности

Иллюстративное фото

Житло, яке господар відвідував дуже нечасто, було зламане ще два місяці тому. Незважаючи на це, поліцейські встановили особу "домушника" протягом дня.

Минулого тижня дільничні поліцейські Слов'янська розкрили крадіжку з квартири по вулиці Свободи, яка сталась за тривалої відсутності її господаря.

Цього разу до правоохоронців за схожих обставин звернувся 60-річний житель міста, який виявив, що у його квартирі на бульварі Пушкіна хтось "побував".

Житло, яке заявник не відвідував кілька місяців, також знаходилось на першому поверсі. Користаючись цим, невідомий зловмисник пошкодив дерев'яне вікно, проник у приміщення та виніс все більш-менш цінне, демонтувавши навіть газову колонку.

Особу "домушника" оперативники встановили за кілька годин: ним виявився 35-річний місцевий мешканець, раніше був судимий за майнові злочини. Виявилось, що крадіжку він скоїв ще наприкінці березня.

Проводиться досудове розслідування за ст. 185 ч.3 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням у приміщення). Її санкція передбачає до 6 років позбавлення волі.

 Слов'янський відділ поліції

Донецької області