Завтра в Краматорске открывается отдел продаж квартир в ЖК "Дворцовый квартал"

Гостей мероприятия ждет развлекательная программа

Источник – Восточный проект

Завтра, у п’ятницю в Краматорську відбудеться довгоочікувана подія. Раді повідомити вам про відкриття відділу з продажу квартир у десятиповерховому ЖК "Двірцевий Квартал".

З цієї нагоди завтра, 26 листопада, о 14.00, запрошуємо вас разом з дітками на святковий захід, який відбудеться за адресою вул. В. Стуса, 46.

На найменших краматорців чекає розважальна програма, веселі аніматори та сюрпризи від компанії забудовника "Трест Житлобуд-1".

На захід запрошені Краматорський міський голова Олександр Гончаренко, представники забудовника АТ «Трест Житлобуд-1», а також Харківського регіонального управління державного фонду сприяння молодіжному житловому будівництву «Держмолодьжитло».

Нагадаємо, що перший в новітній історії Краматорська багатоповерховий будинок будує компанія «Трест Житлобуд-1», яка має значний досвід роботи на ринку будівництва нерухомості. Компанія працює понад 70 років, реалізувала понад 300 об'єктів та щорічно здає в експлуатацію по 25 новобудов. Будівельники займаються комерційними та житловими об'єктами, зводять храми, школи, дитячі садки, займаються реконструкцією старих будівель. За словами представників компанії, квартири у будинках, зданих в експлуатацію, продаються за 2-3 дні. Лише за останній рік компанія збудувала понад 300 тисяч кв. метрів житла у Харкові.

Загальна площа багатоповерхового будинку у Краматорську становитиме 9 тисяч кв. м. Будівництво виконується з дотриманням усіх українських та міжнародних норм та правил. При будівництві застосовуються енергозберігаючі технології, дотримано всіх норм для маломобільних груп, поруч із багатоповерхівкою буде збудовано стоянку, дитячий та спортивний майданчики.

Квартири планують будувати різні – від 40 до 110 кв. м. На 9-му та 10-му поверхах будуть побудовані дворівневі квартири.

Також нагадаємо, що у березні цього року за сприяння народного депутата України Максима Єфімова було ухвалено законопроект №5199 стосовно іпотечного кредитування, який підтримали 100% депутатів Верховної Ради. Після цього іпотечне кредитування стало доступним для мешканців Донецької та Луганської областей.

А у виплаті іпотеки допоможе міський бюджет. Жителі Краматорська та району зможуть придбати нове житло за програмою «Доступна іпотека 7%».

Тож, завтра, о 14.00 всіх зацікавлених запрошуємо відвідати святковий захід з нагоди відкриття відділу продажів квартир ЖК «Двірцевий Квартал».