Славянский ЦНАП открывает филиал

Славянский ЦНАП открывает филиал

Где ждать открытия?

Два віддалених обладнаних робочих місця для співробітників ЦНАПу та УСЗН з’явиться у колишній будівлі Билбасівської селищної ради. Це дозволить покращити якість надання адміністративних та соціальних послуг населенню.

У зв’язку з приєднанням селищ, з таким питанням Слов’янська міська рада звернулася до Програми ООН з відновлення та розбудови миру ще у січні поточного року. Питання було розглянуте та вирішене позитивно.

Облаштування “філіалів” ЦНАПу та УСЗН дасть можливість мешканцям Билбасівки отримувати розширені послуги, не виїжджаючи за межі селища. Крім цього, у селищах, що приєдналися до Слов’янської громади, регулярно здійснюються виїзні прийоми центру надання адміністративних послуг та управління соцзахисту населення.

Додамо також, що ПРООН позитивно вирішила питання закупівлі для ЦНАПу Слов’янська обладнання для оформлення водійських посвідчень та реєстрації транспортних засобів. Це дасть можливість облаштувати ще одне робоче місце з надання саме цих послуг та спростить для громадян їхнє отримання.

Нагадаємо, що наразі ЦНАП Слов’янська надає населенню 221 адміністративну послугу.