В Славянске полицейские вынуждены были изъять малыша у матери

В Славянске полицейские вынуждены были изъять малыша у матери

Что произошло?

Через пристрасть жінки до алкоголю її син знаходився в жахливих умовах –страшенний безлад та повна антисанітарія. Тримісячну дитину госпіталізували в соматичне відділення дитячої лікарні. Зараз медики стежать за його станом здоров’я.

Співробітники ювенальної превенції разом з працівниками служби у справах дітей відвідали родину, в якій 30-річна мати виховує тримісячну дитину.

При перевірці в квартирі панувала повна антисанітарія, всюди розкидане сміття, мати перебувала в стані алкогольного сп'яніння. Також було встановлено, що дитина не зареєстрована – немає свідоцтва про народження. В будинку немає найнеобхідніших продуктів харчування.

Аби попередити трагічні випадки з дитиною співробітники ювенальної превенції спільно з працівниками соцслужби були вимушені вилучити її та помістити в соматичне відділення дитячої лікарні.

Зараз поліцейські проводять з горе-матір'ю профілактичну роботу, з'ясовують, що стоїть за її небажанням займатися своєю дитиною, і як допомогти родині, щоб зберегти життя і здоров'я малюка.

Краматорське районне управління поліції

Донецької області