У Слов'янську розширюється виставка пам'яті

У Слов’янську зростає кількість загиблих на війні

На Соборній площі у Слов’янську з’являються нові портерти загиблих захисників та волонтерів

На жаль, у виставці памʼяті, розташованій на Соборній площі, біля адмінбудівлі побільшало портретів словʼянців, що загинули, захищаючи рідну землю від російських загарбників. Пише на своїй сторінці у Фейсбук начальник Слов’янської ВА Вадим Лях.

Інсталяцію відкрили напередодні Дня захисників і захисниць України. Тут розміщені памʼятні банери на честь наших Героїв, які вже ніколи не повернуться до своїх родин.

Додали тих, про кого повідомили рідні. Тих, хто пішов у вічність вже після 1 жовтня. Також розмістили портрети волонтерів, які загинули, допомагаючи військовим та цивільним.

Перемога завжди завойовується дорогою ціною. Будете на площі, відвідайте виставку, вклоніться тим, хто віддав за Україну найдорожче.

Робота над вшануванням памʼяті загиблих продовжується. Якщо у вас є дані про мешканців громади, які загинули, захищаючи Україну, але не розміщені на виставці, повідомте про них на «гарячу лінію».

Доброго ранку, Словʼянськ!Середа, 8 листопада.На жаль, у виставці памʼяті, розташованій на Соборній площі, біля адмінбудівлі, побільшало портретів словʼянців, що загинули, захищаючи рідну землю від російських загарбників. Нагадаю, що інсталяцію відкрили напередодні Дня захисників і захисниць України. Тут розміщені памʼятні банери на честь наших Героїв, які вже ніколи не повернуться до своїх родин.Добавили тих, про кого повідомили рідні. Тих, хто пішов у вічність вже після 1 жовтня. Також розмістили портрети волонтерів, які загинули, допомагаючи військовим та цивільним. Перемога завжди завойовується дорогою ціною. Будете на площі, відвідайте виставку, вклоніться тим, хто віддав за Україну найдорожче.Звертаю увагу, що робота над вшануванням памʼяті загиблих продовжується. Якщо у вас є дані про мешканців громади, які загинули, захищаючи Україну, але не розміщені на виставці, повідомте про них на «гарячу лінію». Будемо вдячні за співпрацю.

Posted by Вадим Лях on Tuesday, November 7, 2023