У Маірупольському районі окупанти виселяють село, аби розмістити там свою армію

Петро Андрющенко розповів, що село має зручне розташування для розміщення там військових

Російські загарбники в Маріупольському районі виселяють ціле село, аби розмістити там військових, повідомив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко. За його словами, місцевих мешканців ворог виселяє фактично на вулицю.

«Поруч з смт Нікольське прямо посеред лісу знаходиться село Лісне. Дуже зручно для розміщення військових. По-перше, посеред лісу подалі від зайвих очей. По-друге, поруч з основним місцем розташування окупантів в самому Нікольському», – повідомив Андрющенко.

Тому ворог почав виселення місцевих мешканців. Вказано, що сприяє незаконним діям окупантів колаборантка Наталія Муха. Андрющенко повідомив, що місцевих жителів виселяють фактично на вулицю з «націоналізацією» будинків.

«Формально – вигаданий привід – відсутність підтвердження права власності та особистості. Тому, що відсутні домові книги згоріли у конторі лісгоспу у Маріуполі. Залишилось сім родин, з тих що давно живуть, і там здебільшого пенсіонери, є декілька родин, що переїхали туди із Маріуполя», – додав Андрющенко.