В Славянске полиция выходит на улицы проверять соблюдение карантинных ограничений

Будут штрафовать? Или предупреждать?

 У Слов’янську поліцейські проводять масштабну профілактичну кампанію у зв’язку з посиленням карантинних заходів

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України посилюються заходи щодо протидії поширенню коронавірусної інфекції. Поліція продовжує превентивну роботу з населенням. Головне завдання правоохоронців – попередити громадян про необхідність дотримання карантинних обмежень.

З суботи у Слов’янську на службу заступають 20 нарядів поліції, які охороняють громадський порядок в умовах карантинного режиму. У превентивних заходах щодня задіяно більше 80 правоохоронців.

Поліцейські ведуть активну інформаційну роботу, пояснюють громадянам нові обмеження. Мета поліції – не покарати, а запобігти масовому розповсюдженню вірусу.

Правоохоронці патрулюють вулиці, парки, зони відпочинку, лісопаркові і прибережні зони, перевіряють виконання умов самоізоляції.

У рамках профілактичної кампанії поліція попереджає мешканців за допомогою гучномовців, встановлених на службових авто, які патрулють вулиці. Крім того, поліцейські оповіщають населення через соціальні мережі. Також актуальну інформацію можна дізнатися з телеграм-каналу поліції Донеччини.