В Славянске прикрыли наливайку

В Славянске прикрыли наливайку

Официально

Реалізатор кіоску, що працював у мікрорайоні Артема, був притягнутий до відповідальності згідно до кодексу України про адміністративні правопорушення. Саморобний алкоголь та тютюнові вироби вилучені.

Дільничні офіцери поліції Слов'янська отримали інформацію про те, що в районі ринку мікрорайону Артема на розлив реалізуються алкогольні напої, що мають досить "сумнівне" походження.

Правоохоронці перевірили даний "торговий заклад" та виявили чисельні порушення: без відповідного дозволу тут здійснювався реалізація алкоголю та тютюнових виробів.

Після огляду були вилучені пляшки з горілкою, коньяком та невідомою рідиною на основі спирту (які наслідки для організму людини мало її вживання, залишалось тільки здогадуватись...).

Одночасно з цим всім бажаючим продавались сигарети "від невідомого виробника", що звісно ж не мали марок акцизного збору.

Відносно жінки – реалізатора даної продукції поліцейські склади протокол за ч. 3 ст. 156 «Порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями і тютюновими виробами» Кодексу України про адміністративні правопорушення. Вона передбачає штраф у розмірі від 3400 гривень та конфіскацію предметів торгівлі.

Адміністративні матеріали будуть направлені до суду.

Відділ № 4 Краматорського РУ поліції

ГУНП в Донецькій області