В Славянске совершено разбойное нападение на продавщицу в магазине

Подробности

Иллюстративное фото

Нападник вдарив жінку по голові камінням і намагався викрасти касу. Потерпілій вдалося вибігти з магазину та покликати на допомогу. Зловмисник затриманий.

27 червня близько 23.30 до поліції Слов'янська надійшло повідомлення про те, що невідомий напав на 40-річну жінку. Подія сталася у м-ні Лісний.

Правоохоронці розпочали спеціальну операцію по затриманню нападника.

Поліцейські виїхали на місце події і встановили, що до магазину зайшов хлопець і попросив продати товар. Коли продавчиня відвернулася, він вдарив її по голові. Жінці вдалося вибігти з магазину та покликати на допомогу. Нападник вибіг слідом за нею і втік.

Вивчивши записи з камер відеоспостереження оперативники встановили особу зловмисника. Ним виявився раніше судимий за майновий злочин 26-річний місцевий житель.

На даний час потерпілій надана медична допомога. Зловмисника затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Вирішуються питання щодо обрання запобіжного заходу.

За процесуального керівництва Слов’янської окружної прокуратури розпочато досудове розслідування за фактом розбійного нападу з метою заволодіння майном (ч. 3 ст. 187 КК України).

Краматорське районне управління поліції

Донецької області