Артемівське шампанське вже розливають на Одещині

У компанії обіцяють, що смак та якість ігристого вина Artwinery збережеться

У липні поточного року «Карачун» опублікував статтю, в якій розповів про долю Артемівського заводу шампанських вин (нинішня назва підприємства – Artwinery), що розташований у прифронтовому Бахмуті.

Тоді у прес-службі компанії нам повідомили, що перемогу у цій війні українці святкуватимуть, наливаючи у келихи улюблене «Артемівське». Це означало, що запасів на складах дистриб'юторів мало б вистачити на досить тривалий період.

Днями видання «Новое время» повідомило, що з недавніх пір Артемівське почали розливати на Одещині.

«Для того щоб забезпечити безперервність виробництва та задовольнити високий попит на ігристе від Artwinery, було прийнято рішення розпочати розлив 5 найбільш популярних різновидів Артемівського на виробничих потужностях наших партнерів Таїрововайнери», — пояснили в прес-службі виробника.

У компанії кажуть, що для збереження унікальної органолептики Артемівського, технологами Artwinery було розроблено технологічну інструкцію з виробництва ігристих вин згідно з класичним ДСТУ, який використовувався на виробництві в Бахмуті.

Станом на сьогоднішній день, на полицях українських магазинів вже можна зустріти Артемівське, яке розлите під Одесою. Так, учора журналіст «Карачуна» в одному з супермаркетів АТБ звернув увагу на те, що деякі ігристі вина під брендом «Артемівське» розлиті на підприємстві «Таїрово Вайнери». Про це свідчить інформація на етикетках.