Поліцейські затримали водія авто

Погоня у Слов’янську: відео переслідування

У Слов’янську затримали водія авто, який тікав від поліції

Влаштував перегони з патрульними та створював аварійні ситуації. Ймовірно, нетверезий водій намагався втекти від патрульних

Учора ввечері, під час патрулювання у Слов’янську інспектори помітили автомобіль ВАЗ 21 099, водій якого порушував комендантську годину. Про це повідомляє патрульна поліція Краматорська та Слов’янська.

Охоронці порядку увімкнули проблискові маячки синього та червоного кольорів та подали керманичу звуковий сигнал про зупинку. Проте, водій не лише проігнорував законну вимогу поліцейських, а ще й пришвидшив рух.

Патрульні розпочали переслідування вищевказаного транспортного засобу. Кілька хвилин і по вулиці Барвінківській поліцейські зупинили правопорушника.

Влаштував перегони з патрульними та створював аварійні ситуації. Ймовірно, нетверезий водій намагався втекти від патрульних 🚨Учора ввечері, під час патрулювання у Слов’янську інспектори помітили автомобіль ВАЗ 21099, водій якого порушував комендантську годину. Охоронці порядку увімкнули проблискові маячки синього та червоного кольорів та подали керманичу звуковий сигнал про зупинку. Проте, водій не лише проігнорував законну вимогу поліцейських, а ще й пришвидшив рух.Патрульні розпочали переслідування вищевказаного транспортного засобу. Кілька хвилин і по вулиці Барвінківській поліцейські зупинили правопорушника.Після зупинки авто чоловік різко вибіг з автівки та спробував втекти.Поліцейські швидко наздогнали чоловіка та повернули на місце події. На щастя, обійшлося без постраждалих.Під час спілкування з 34-річним керманичем інспектори помітили ознаки алкогольного сп'яніння. Пройти огляд на стан сп'яніння чоловік відмовився.Тож патрульні склали на громадянина адміністративні матеріали за ч. 1 ст. 130 (Керування ТЗ в стані сп'яніння), за ч. 2 ст. 122 (Порушення правил дорожнього руху) та ст. 122-2 (Невиконання водієм вимоги про зупинку) КУпАП.Надалі рішення щодо притягнення до відповідальності водія прийматиме суд.Пам’ятайте, алкоголь та кермо не сумісні!Відповідайте тверезо за свої дії!

Posted by Патрульна поліція Краматорська та Слов'янська on Monday, October 16, 2023

Після зупинки авто чоловік різко вибіг з автівки та спробував втекти.

Поліцейські швидко наздогнали чоловіка та повернули на місце події. На щастя, обійшлося без постраждалих.

Під час спілкування з 34-річним керманичем інспектори помітили ознаки алкогольного сп’яніння.

Пройти огляд на стан сп’яніння чоловік відмовився.

Тож патрульні склали на громадянина адміністративні матеріали за ч. 1 ст. 130 (Керування ТЗ в стані сп’яніння), за ч. 2 ст. 122 (Порушення правил дорожнього руху) та ст. 122-2 (Невиконання водієм вимоги про зупинку) КУпАП.

Надалі рішення щодо притягнення до відповідальності водія прийматиме суд.