Ялинка у Слов'янську. Архівне фото

Вадим Лях прокоментував питання встановлення ялинки Слов’янську

У Слов’янську цього року планують встановити новорічну ялинку. Мер міста аргументував, чому це необхідно

Днями начальник Слов’янської військової адміністрації Вадим Лях повідомив, що в Слов’янську цьогоріч буде встановлено новорічну ялинку.

Ця новина породила чимало дискусій про доцільність і безпеку такого кроку.

У сусідньому Краматорську, наприклад, задля безпеки від ідеї встановлення ялинки поки що відмовилися.

Однак окрім обурень у соціальних мережах була маса схвальних реакцій — мешканці, які залишалися або повернулися до Слов’янська, також хочуть відчувати наближення свята.

У ранковому відеозверненні Вадим Лях прокоментував це питання наступним чином:

— Парк «Шовковичний». Тварини, які тут зараз знаходяться і з якими можна поконтактувати. Озеро, на якому плавають качки. Вуличне освітлення, яке зʼявилося у місті. Ялинка, яка буде стояти на Соборній площі.

Все це — історія не про гроші та розваги. Це історія про психологічний стан кожної людини, яка вже майже два роки знаходиться під пресом війни. Її ментальне здоров’я, про яке зараз так багато кажуть.

Доброго ранку, Словʼянськ!Пʼятниця, 24 листопада. Парк «Шовковичний». Тварини, які тут зараз знаходяться і з якими можна поконтактувати. Озеро, на якому плавають качки. Вуличне освітлення, яке зʼявилося у місті. Ялинка, яка буде стояти на Соборній площі. Все це - історія не про гроші та розваги. Це історія про психологічний стан кожної людини, яка вже майже два роки знаходиться під пресом війни. Її ментальне здоров’я, про яке зараз так багато кажуть.Тому тримаємося. Ми разом!Бережіть себе!🇺🇦

Posted by Вадим Лях on Thursday, November 23, 2023