Від 650 до 20 000 гривень: скільки коштує зняти квартиру у Слов'янську

Сьогодні у Слов'янську можна винайняти квартиру на будь-який гаманець. Орендодавці шукають платоспроможних орендарів здебільшого серед представників міжнародних організацій

Війна переформатувала ринок нерухомості в Україні Але ситуація тут досить динамічна. Якщо рік тому у Слов'янську навряд чи можна було знайти орендарів житла, то сьогодні охочих орендувати будинок чи квартиру знайти не проблема.

Про високий попит на оренду житлової нерухомості свідчить розмір орендної плати, який озвучують господарі житла.

«Карачун» ознайомився з пропозиціями довгострокової оренди квартир у Слов'янську, які розміщені на ОLX – таких на сьогоднішній день опубліковано понад півтори сотні.

Ми вибрали три найдорожчі пропозиції та два варіанти з найнижчою вартістю оренди.

За п'ятикімнатну квартиру з двома санвузлами та сучасним ремонтом власник житла просить 20 000 гривень на місяць. В оголошенні зазначено «для організації». Нижче публікуємо фото та текст оголошення (дослівно):

Задається 5 кімн. квартира, нов. ремонт, для організації 20 00020 000 грн.

Готова до заселення – сьогодні! Здається велика та комфортна 5 кімнатна квартира для гуманітарної організації. Два санвузли, можна працювати та проживати одночасно. У кожній кімнаті – телевізор. У квартирі встановлено тепловий лічильник (комунальні платежі в холодну пору становлять 2000-3000 грн). Люкс. Вода постійно. Окремий вхід з двору. Форма оплати будь-яка, можна і безготівкова. Перегляд у будь-який час.

Трохи дешевше (за 16 000 гривень) пропонують орендувати трикімнатну квартиру з сучасним ремонтом у самому центрі Слов'янська:

Здається 3 кімнатна квартира, центр, до площі 5 хвилин, є всі меблі та техніка. Автономне газове опалення, два балкони, кондиціонери. Здається на тривалий термін та бажано сімейній парі. Також здається для міжнародної гуманітарної організації, можливий безготівковий розрахунок.

Ще одну «трійку» здають за 15 000 гривень. За описом квартира – люкс. Власники також хочуть бачити серед орендарів представників гуманітарних організацій.

Оренда 3 кімн Люск для Гуманітарної Організації

15 000 грн.

Бажано представників гуманітарних організацій. Оренда комерційної нерухомості. 2 поверх, центр міста, дорогий ремонт. Три кімнати, також можливий продаж цієї квартири.

Ну, а якщо переглядати квартири «від дешевих до дорогих», то побачимо, що найдешевший варіант оренди житла в Слов'янську, який опублікований на OLX, це однокімнатна квартира в центрі міста. За неї просять лише 650 гривень на місяць (+ комуналка, звісно).

Щоправда, в оголошенні зазначено, що у квартирі немає спального місця та побутової техніки.

Здам 1-кімнатну квартиру на тривалий термін. Центр

650 грн.

Немає спального місця та побут. техніки.

В наявності кухонні меблі, піч/газ.плита, мийка, в залі шафи, стіл.

Оплата 650 грн на місяць + комун. послуги з лічильника.

За 1500 гривень у Слов'янську можна орендувати двокімнатну квартиру у мікрорайоні Артема. Стан квартири можна побачити на фото. Також в оголошенні повідомляється, що тут немає пральної машинки та холодильника.

Оренда 2-кімнатна на Артемі.1 500 грн.

Оренда 2-кімнатної квартири на Артема. 1500 на місяць + комунальні. З меблів – 2 шафи, 2 столи та розкладне крісло. Нагрівальний бак. Холодильника та пральної машини немає.